Κατηγορίες

Επισκευές Αντλιών Πετρελαίου Γεννητριών

  1. Αρχική
  2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  3. SERVICE ΑΝΤΛΙΩΝ Η/Ζ
Επισκευές Αντλιών Πετρελαίου Γεννητριών

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ISFA - Υπεύθυνα και Εγγυημένα

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Γεννητριών - Η/Ζ από BIODIESEL: Τα τελευταία χρόνια με την αύξηση BIODIESEL στο πετρέλαιο κίνησης (Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 30/EC του 2009, είναι υποχρεωτική η προσθήκη ποσοστού βιοντήζελ 7% στο πετρέλαιο κίνησης) παρατηρούνται συχνά προβλήματα στις εφεδρικές ηλεκτρογεννήτριες εξ αιτίας της μυκητολάσπης.

Η παρατεταμένη αποθήκευση του πετρελαίου κίνησης,  ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, δημιουργεί  την μυκητολάσπη η οποία προξενεί σοβαρές και δαπανηρές βλάβες στον κινητήρα. Οι βλάβες αυτές δεν καλύπτονται από την εγγύηση του ΗΖ ή τον κατασκευαστή του κινητήρα. Η πιο συνηθισμένη βλάβη εμφανίζεται στην αντλία πετρελαίου γεννήτριας η οποία "κολλάει" από τη μυκητολάσπη με συνέπεια το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος να μην εκκινεί κανονικά ή να χάνει τις στροφές του (βλ. βλάβη: υπερστροφία / υποστροφία). Σε αυτή την περίπτωση το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος δεν μας καλύπτει τη στιγμή που το έχουμε ανάγκη.

Το συνεργείο της ISFA | www.ISFA.gr, αναλαμβάνει τον επιτόπιο καθαρισμό καθώς και την ρύθμιση της αντλίας πετρελαίου όπου αυτό είναι εφικτό. Σε περίπτωσεις που δε μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκατασταση της βλάβης επι τόπου προχωράμε στην άμεση αποσύνδεση της αντλίας πετρελαίου και την προωθούμε προς επισκευή από εξειδικευμένους τεχνικούς της ISFA | www.ISFA.gr. Μετά την επισκευή της ανλίας πετρελαίου την τοποθετούμε επί του κινητήρα και πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις και δόκιμες καλής λειτουργίας της γενννήτριας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων λόγω της μυκητολάσπης προτείνεται τοποθέτηση κατάλληλης εξωτερικής δεξαμενής πετρελαίου την οποία συνδέουμε με νέες κατάλληλες σωληνώσεις και πλέον είναι εφικτός ο τακτικός έλεγχος και ο καθαρίσμός της. Η κατανάλωση του πετρελαίου που περιέχει βιοντήζελ πρέπει να γίνεται σε διάστημα 6 μηνών από την πλήρωση της δεξαμενής. Στην περίπτωση που το πετρέλαιο  δεν έχει  καταναλωθεί σε διάστημα 6 μηνών από την πλήρωση, επιβάλλεται η αντικατάσταση του με φρέσκο πετρέλαιο.

Η ISFA έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ιταλικής Εταιρείας ENERGY s.r.l στην Ελλάδα. Παρέχουμε λύσεις σε ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη - γεννήτριες σε μια ευρεία γκάμα κινητήρων πετρελαίου και βενζίνης από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. PERKINS, FPT IVECO, KOHLER, LOMBARDINI, DEUTZ, VOLVO, DOOSAN, YANMAR, JOHN DEERE, CUMMINS, MITSUBISHI, MAN, MTU, SCANIA, BAUDOUIN.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στα πλαίσια της τεχνικής υποστήριξης  από την ISFA εντάσσονται και υποστηρίζονται με αποτελεσματικότητα ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ και άλλων κατασκευαστών όπως CATERPILLAR, ERGOTRAK, FG WILSON, ELCOS, PETROGEN, ELTRAK, KAPELOS Diesels, SDMO, HIMOINSA, GENMAC, AKSA κα με κινητήρες πετρελαίου PERKINS, JOHN DEERE, CUMMINS, VOLVO PENTA, DEUTZ, DOOSAN, IVECO, YANMAR, KOHLER, MTU, MITSUBISHI, BAUDOUIN, LOMBARDINI, SCANIA κα

Εμείς στην ISFA, μένουμε μαζί σας και μετά την πώληση. Όταν πραγματικά μας χρειάζεστε !

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου Γεννήτριας CUMMINS 350kVA, 380V, Με ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου Γεννήτριας PERKINS 22kVA, 380V, Αθόρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου Γεννήτριας PERKINS 33kVA, 380V, Αθόρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου και συντήρηση Γεννήτριας PERKIN..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου Γεννήτριας PERKINS 35kVA, 380V, Με Π..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου PERKINS 50kVA Olympian / 380V, Με πί..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου JOHN DEERE 50kVA / 380V, Με πίνακα α..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου IVECO 65kVA / 380V, Με πίνακα α..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου και συντήρηση ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους&nb..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου Γεννήτριας PERKINS 80kVA, 380V, Αθόρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου και συντήρηση ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους&nb..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ   Επισκευή Αντλίας Καυσίμου και συντήρηση ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους&nb..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επισκευές Αντλιών Γεννητριών, Service Αντλιών Πετρελαίου, Συντηρήσεις Αντλιών Πετρελαίου